Aktiviti Ramadhan

05 September 2008
4 Sept 2008 bersamaan dgn 4 ramadhan 1429H bertempat di IKTBN Sepang..majlis gotong royong mbuat bubur lambuk..en zoul tak ktinggalan mjadi pyibuk dlm majlis itew..huhuhu..kalau en zoul tak de maka tak meriah la majlis tu..(ayoo pasan jer) fengsan..

mula2 en zoul mmg mls nak join sbb waktu tu en zoul buat2 bz on9..huhuhuhu..oleh sbb kprihatinan yg tsemat di sanubari (chewah..) nak2 plak waktu tu ujan kat tempat en zoul kan..so btambah la kmlsan tsebut..en zoul mgharungi ujan yg agak suam2 sejuk itew..majlis tsebut di buat di surau shj..tak jauh dari ofis pun kekdahnya..



sampai jer org dah start buat kerja..so apa lagi en zoul menebalkan muka setebal kamus agaknya..(ntah pedulik apa
) mjoin dorang semua buat kerja. buat kerja kah? propa jer..just tgk2 je. so dgn koser yg ada en zoul mlantik diri sendiri sebagai mandor. bukan mandul ok (fengsan)...hahahaha...en zoul skdar mgarahkan student2 utk wat kerja sambil pokpek2 bla bla.com.my dgn ganasnya..untuk pengetahuan semua en zoul ni bukan mcm sesetengah pengajar lain, student2 semua mcm kwn jer..huhuhu..that y la en zoul adalah pengajar yg sempoi n cute (puji diri plaks: jgn jeles cik anis)


continue that citerz: tgk punya tgk letih mata pakcik.so pakcik trun dkt periuk menolong mngacau sket2..dh bosan kacau pkcik layan la student2 ni wat photo shoot..
majlis selesai kira2 kul 6..en zoul dpt la bbuka dgn bubur lambuk arini..seronok n meriah tak terkata..

2 kOmEn:

  1. wah nk order bubur lambuk 8 bungkus zul! haha

  1. miss galaxy berkata...:

    name kite pon nak letakkan..
    x jeles pon...cik anis sedar yg cik anis lebih comer n cute darikamu wahai pakcik zoul..haha.

    bubur lambuk..
    sedapnya..
    ari nie gak nk gi kpg baru
    ambik bubur lambuk