Gathering Geng Sayap @ Open House Cik Wanie, Hotel Legend KL...part 2

28 Oktober 2008
kita sambung lagi cerita untuk part 2 ni..

masa tengah duk bersiap sedia untuk majlis tu loceng hotel berbunyi..tetamu pertama yang datang gamaknya..mummy cool dan anak2nya datang..Zoul baru 1st time jumpa dan sememangnya tak kenal...huhuhu..semua kwn blog Wani..ada 4 org semuanya..pas dorang makan terus balik..nak cepat katernya..bese la banyak undangan lain kot


pastu lama gak la tunggu tetamu lain smpai..kiteorg sibuk la melaram dgn baju raya masing2 sementara menunggu tetamu tu..ambik la kesempatan wat photoshoot..huhuhu..kemain masing2 kan kalu dah jumpa kamera..macam model bidan terjun sajork..tibeee kan..nak2 plak si Wani tu..pantang jumpa kamera mula la berlagak DIVA..huhuhu..ya ampun Wanie, jangan carut gue.huhuhuhu...and then datang la plak kwn myspace Wani, Fahmi namanya..cute gak budaknya..budak ker?huhuhu..datang sorang jer..sian dia tersipu2 malu diusik geng2 sayap yang sgt laser mulutnya...


rambut di dadan khas oleh pojie touch hair saloon

bakal model ubat gigi..hihihi

kami kwn baik

mereka dikatakan kembar

makanan yg terhidang hasil dari mama catering

posing hobi kami

tetamu yang datang ari tu kebanyakannya rakan2 blogger dan myspace..antaranya abg Eqbal, Zizi, Acap, Dwen, Akmal Rista, Zack, Abg Kamal dan ramai la lagi..tak koser nak sebut semua..huhuhuhu..
Geng Sayap ada gak yang dtg lambat atas sebab2 tertentu..Rizz datang bersama Fendi dan Nizam dan yang terakhir datang Nuar yang datang berseorangan atas komitmen kerja. Sampai2 jer terus snapy2 kan..clust sgt..Remy dan Pojie terpaksa balik awal atas sebab yang tak dapat dilelak kan..

Setiap detik dan masa dihabiskan dengan mengabadikan gambar kenangan dengan berposing tanpa pengawasan pihak berkuasa..tetapi telah diluluskan oleh akta penapisan fotografi bloger2 semalaysia..boleh gituuuu...
abg Eqbal, Zizi dan Acap sedang menjamu selera with Mama

kami suka gadoh

ketua geng sayap

kami masih single

remy dan pojie

kami seronok

kami ketintongan

kami sahabat selamanya

nie apa kes?drama sangat

harry, nizam, rizz dan pendy sedang menjamu selera


tetap posing kan

Abg Dwen & The geng

mari senyum ramai2

makan jangan malu2 ok

tak ramai perempuan yang datang

gatal gak cik anis ni ek

geng selipar

mereka sgt gediks

nuar & zoul



Ni la gathering raya yang paling meriah yang penah aku hadir..Thanks a lot Wanie dan semua yang terlibat..Hanya Anis, Rizz, Nizam, Aku dan tuan rumah bermalam di hotel itew..Majlis berakhir kira2 tgh malam..


10 kOmEn:

  1. miss galaxy berkata...:

    sungguh biadap katakan diriku biadap
    x kuase nak layan...

    apa pun kami semua happy sgt ari 2

  1. mujur habih dah cerekarama tv3 nih...mintak2 xde sambungan part3...hikhikhik ;)

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    huhuhu..ada smbungan thn dpn plak

  1. Panda :) berkata...:

    assalamualaikum salam perkenalan..meriah sakan bergambar......hehehe

  1. Mummy Cool berkata...:

    salam ziarah dari mummy buat anak2 mummy yang tak pernah mummy jumpa sebelum ni.. apa pun u all memang sporting giler... mummy suka... hehehehe

  1. rizz berkata...:

    hahahah pceritaan nye tu kemain nk klaka ag kan..dush2 kat zoul:p

  1. azizisamsudin berkata...:

    alopp.. akhir nye jumpe gak dalam internet nie .. hua hua hua

  1. azizisamsudin berkata...:

    sedap kerepek yang dihidangkan ...

  1. cik wanie berkata...:

    sangat kan ko nie...
    ko kan tahu aku nie mmg DIVA,
    "DIVA" ker,
    ada sesiapa yg berani carut aku kecuali ko kan,
    wakakakakkaka...

    yg penting 2 kejadian berlaku serentak kan,
    bluek!!!!!

  1. ReMy berkata...:

    sangat menarik hati membacer entry ni...

    hati bergelak bagaikan digeletek...

    huhu...