Happy Sunday

21 Oktober 2008
19 Syawal 1429 @ 19 Oktober 2008
Arini Zoul & Cik Anis gi Kajang..dengan satu tujuan jer nak beli handphone baru..
smbil tu nak blanja cik anis KFC huhuhuhu..yg lain2 tu jgn jelous ok..nanti Zoul blanja air sirap ok..huhuhuhu..

Actually Zoul bukan jenis cerewet sgt..survey dalam 3 kedai jer..and then dah ada yg berkenan di hati..beli pun yg termampu jer..harga tak perlu la bgtau kan..yg penting zoul mampu..so Zoul beli la handphone Sony Ericsson W880i..sgt cantik dan nipis..

Dah dpt apa yg diinginkan so singgah la KFC terdekat utk mamam..Zoul order 2 set snack plate..borak2 and then kul 2 Zoul & Anis balik..

lambat nya apex ni wat kerja


bagus gak fon ni..nak beli la

ni apa kes tertido plak

snack plate yg lazat




pose ekslusif dari kami comel dan comot

1 kOmEn:

  1. miss galaxy berkata...:

    aiyoo org 2 beli hp baru...
    cantik oo...tp baru2 pakai punya la lembap nak taip msj kan..hehe

    si comel cik anis
    si comot mista aizoul