Bila dah balik kg + shooping = abis duit

11 November 2008
Sabtu - Ahad
Kg Durian Tawar, Bera Pahang (jgn carut)


Sonoknya balik kampung, tu jer la yg dapat dikatakan..yer la dah dkt sbulan tak balik..kampung aku tak la jauh dari KL..just 2 hour from KL..aku biasa naik bas jer dari Pekeliling (titiwangsa LRT)..windu kat mak abah la katakan..ni la pic2 masa kat kg tu ek..layanzz


sebelum gerak ke stesen bas snap dulu


dalam basiman hakim yg sgt kekwat
verangan la si kechik ni

alieya syuhada (mcm laki ek)

ari ahad tu aku singgah sogo jap nak cari baju utk gi krsus 17 hb ni..sambil tu singgah MJ nak g makan kat food court...kbetulan nak potong rambut skali..and then sms pojie tanya kat mna dia potong rambut..so aku try la kat saloon tu ..x ingat la nama saloon tu..huhuhu..komen2 la rmbut baru aku ni ok...wahhhh verangan sgt..anis tak suka dgn penampilan baru aku ni..pedulikkkk...


new hair

dalam ERL

selepas dah mrayau sakan n then aku gerak balik Sepang. mcm biasa la naik ERL..laju dan mjimatkan masa...ni antara yg di shoppingkn oleh ku..kikiki..murah2 sajer

selipar jepun cap ayam
tshirt cap 3 singa
kemeja cap bunga tanjung

10 kOmEn:

  1. hakhakhak..wambot cam bdk darjah 5 yg diguna oleh pakcik umur 40thn..
    ops!cowie!tercarut plak...kikikiki...

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    ajim jaat
    uwaaaaa...

  1. miss galaxy berkata...:

    amboi jim
    kamoo carutzz kan abg sye ek

    kite pon x suke rambut dia pendek mcm 2
    tp dia dah minat kan...
    layan kan ajer

    iman comer..
    meh kat mak andak...tibaa....hahaha
    :P

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    mak andak??
    lareeeekkkkk

  1. rizz berkata...:

    hahak bju cap munge tnjung ktanyer..mne munga nyerr:p sopink sakan la kenn.zoul nk p gak lah kg ko hihiks

  1. iman hakim chumel! :)

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    rizz:
    jom cuti2 kt kampung ku..

    nuar:
    tgk la bapak sdare dia..sgt chumel kan

  1. miss galaxy berkata...:

    nuar....iman mmg comer kan
    tp x serupa lgsg dgn pak andak dia...hahah
    larekkkk

  1. clust jenama pakaian anda...
    xjmpa kat gedung pakaian hari²..
    agak ada kat kg durian tawar jer ek?
    durian tawar?? erm, wat tempoyak pun xleh la kan!!
    hiks =p

    nice hair..
    tp knp ajim dh ckp dulu ek..?
    **larekk!!

  1. azizisamsudin berkata...:

    durian tawar ??

    boleh buat ape???

    haahhahha...