Jamuan Akhir Kelab Kelisa 2008

25 Disember 2008




Tarikh: 18 Dec 2008 (Khamis) Tempat: Dewan IKTBN Sepang

Kelab kelisa?kelab apa ni?kelab kereta atau ikan kelisa kah?eh..no no no..never. Kelisa adalah ringkasan dari KELAB ELEKTRONIK IKTBN SEPANG..mcm mana dapat nama pun idak tahu..sebab dah berkurun lama nya..berkurun?100 tahun kah?no komen..next.

Pakcik ni bukak entry bukan nak cite pasal Kelab Kelisa tapi jamuan akhir yang dianjurkan oleh kelab berkenaan. Setiap akhir tahun wajib buat jamuan ni. Kalau tak buat maka tak best la. bukan nya apa ia bertujuan meraikan pelajar2 semester akhir.

Walaupun ia tak seHAVOC dinner kat UiTM or lain2 IPTA..kikikiki..bukan tujuan carutan tetapi itu la hakikatnya..tetap meriah light2 jer..

Mcm dinner lain2 gak ada ucapan, persembahan dan lucky draw. tapi hampeh belaka..kikiki..tapi takper la at least aku dapat gak hadiah..lalalala..

Majlis diakhiri dgn acara yg paling disukai umat manusia iaitu bergambar sehingga ketintongan....

3 kOmEn:

  1. meriah! best tgk! :D

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    nuar:
    biasa jer

  1. rizz berkata...:

    wahh clustt dpt adiah kewww:p