Kursus di Waiz (M) Sdn. Bhd part 2

04 Disember 2008
posing kat depan waiz

This part Zoul nak cerita pasal ketenangan yg wujud di Waiz ni..tempat yg simple tapi deco yg menarik.Zoul rasa selesa bkursus disini.kalau boleh nak trus tinggal je kat sini.huhuhuhu.harap2 dapat lagi berkursus lagi kat sini tahun depan


kebanyakan pc yg digunakan oleh peserta kursus

buku-buku yg tersedia..kebanyakan buku multimedia dan motivasi

buku yg tersusun rapi

meja lepak kami

desktop aku spjg kursus

simple n nicePuan Roszita marketing manager

Pejabat Waiz

Layanan dari pihak Waiz sgt2 memuaskan. Pengajar yg berkaliber iaitu Cikgu Md Hazali Hasan, isteri beliau Puan Roszita, anak2 mereka yg comel Waiz, Muaz, Muiz, Adawiyah dan Alawiyah. Makanan yg disediakan pun sedap2. Kalau duk lama2 kat sana mesti gemuk Zoul kan..huhuhuhu..Thanks a lot

5 kOmEn:

  1. cntk tmpt dier! :)

  1. Md Hazali berkata...:

    Kepada Encik Aizoul Hashimie,
    Terima kasih daun keladi, sudi datang berkursus di Waiz. Harap tidak serik untuk datang berkursus lagi.

    Blog memang menarik penuh dengan cerita-cerita. Teruskan begitu. Pasti ramai yang mengikuti perkembangan blog ini.

    Wassalam.

  1. miss galaxy berkata...:

    amboi2 abg..
    sanggup kah dikau meninggalkan adek mu nie
    nk tggl si2 terus ek
    sekeh kang...hehe

    apa pon tahniah dpt abiskan kursus
    bertambah lg ilmu di dada

  1. si TOmbOy berkata...:

    kursus kat wangsa maju
    naper jai x tau ek
    musykil nie...
    mesti nenek x nak bgtau.

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    thanks semua..
    nenek x bgtau tomboy ker?
    tomboy x bg no fon lagi..
    pdn muka