Terkejut beruk...

31 Januari 2009
Tarikh: 31 Jan 2009 (sabtu)
Tempat: Maju junction, Lowyat n Sg Wang Plaza


tiket pergi balik RM13
Salam semua..

tadi aku gi outing pi KL ...ayoo gegeh kan 2jam perjalanan ke KL semata2 nak cari refill printer..huhuhu..tak per la aku pun sesambil nak gi jln2 kat KL kan..smentara sale tgh ada lagi ni kan...aku ditemani kwn aku kat ILP...nama dia Afie..cos networking. nie la afie..kwn baru dr ILP, ada yg minat?

Sesampai je aku terus ke maju junction..tujuan utama nak repair rambut yg agak sengal..(dipotong oleh hair stylish yg xder style kan) harus la senget je potong...so sementara tgu rmai org kat saloon Derrick n Team tu aku gi makan dulu kat foodcourt ...order Chicken chop n watermelon..kerana lapar habis licin.
saloon derrick n team

cute x rambut ni?

cekup dari blog nuar


abis je mkn trus gerak ke saloon. n then nak balik ujan yg agak lebat..so round2 la sekitar maju junction..TERKEJUT BERUK aku...ingatkan cina yg tegur aku..rupanya si NUAR..dia kan slalu pkai topi..so tak pasan sgt..so apa lagi borak2 n gossip sementara mnunggu hujan behenti...

hasil soping moping

kemudian ktaorg gerak ke monorel n masing2 mbwa haluan ke tempat yg ingin dituju..after dpt apa yg nak kat lowyat , aku gi shooping kat sg wang..n then balik la apa lagi...sesampai kat hostel dah kul 6.45ptg...

6 kOmEn:

  1. Tanpa Nama berkata...:

    nak kenal afie tu leh ker hehhehe comel umur berapa dik...??

  1. weeee..

    ada aku dlm ni..
    kikikiki

  1. budak cina katernya haku...

    hungga hungga hungga :p

  1. Remy.com berkata...:

    mcm knal jer kawan zoul tu...
    hehe, mmg kenal pon...

  1. Cina..?
    Berangan!
    Huhuh..
    Nak jugak saloon Pojie yer..
    Nak cantek cam kiter la..
    Hehehe!

  1. nak kenal msuk la blog dia..