Kisah dari ILP part 1

13 Februari 2009
ni kat bilik..konon cute la

kat lab asyik ym n wat ntah apa2 ntah

ni kat library

hanya lakonan wat kerja..padahal

ni kwn baik aku rahmat @didy

Salam..

thanks kepada semua rakan2 yg masih menyokong Zoul utk terus membangunkan dan menguatkan semangat setelah kisah sedih yang berlaku pada Zoul tempoh hari...detik itu akan kekal menjadi calitan kenangan yang tak bisa dilupakan...moga arwah akan tenang di sana..kerinduan pada arwah abah hanya mampu ku tahan..alfatihah

zoul tak nak sedih2..yang pergi tetap pergi...zoul nak kongsikan kemeriahan kelas Zoul kat ILP..layan jer

6 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    wahh meriah uniform haha..tringat mse study dulu.i miss my uniform tawwwwwwwwww

  1. bestnyer lab! nak rompak flat screen SEPULOH!

  1. sitekateki | dD berkata...:

    kawan baik ko tu nama didiy gak ek...
    mesti ko selalu ingat kat aku each time ko ngan dia kannnnnn...

    i lap u la aizoullll....

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    study leklok...
    jgn noty2 lor..hehe

  1. Afeeq berkata...:

    amik kos pew.....besh nyer teringat uniform dulu2 ...bump dulu ilp pedas , n9 .....

  1. M[u]sL[!]NdA.. berkata...:

    lew bdak multimedia rpanye...
    ingt kt dak rngkaian...