Web geng sayap

01 Februari 2009

Salam...

aku nak mintak pendapat semua ahli geng sayap..sama ada nak buka keahlian kepada public atau tidak?ahli geng sayap tetap 8 org cuma ahli dalam web geng sayap sajo..semua boleh komen..ni untuk menambahkan kemeriahan dalam web berkenaan sajo..

***just click pic atau url tu..

5 kOmEn:

  1. [yAN!e][pUTraJAya] berkata...:

    perghhhhhhhhhh
    mantap
    geng sayap dah ada web sendiri
    he he he

    tahniah2....

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

  1. rizz berkata...:

    tah la..rizz on je xkesah nk share or tdak..xtaw la uolssssss hihii

  1. erm, ntah la..
    cam nak jadikan geng Sayap nih ekslusif, xpayah open keahlian lagi..
    just via invitation jer..
    sbb ramai² pening paler..

  1. YANIE:
    biasa la yanie..kami kan maju

    rizz:
    betul x kisah ni?

    pojie:
    akan difikirkn

  1. cik wanie berkata...:

    zoul,

    aku rasa x payahlah open to public,
    sbb kalau blh biarlah nampak ekslusif,
    hurm.....

    tapi kalau ramai yg bagi sokongan suruh buka,
    nak buat cmm mana kannnn