Adek + Nemo..thanks muaaahhh..

03 Mac 2009

salam itu harus kan..

masa gathering tempoh hari 1st time jumpa nemo(tak tahu nama btul dia)..beliau sgt cute dan mpunyai raut wajah yg ceria serta bersulamkan senyuman manis..bodek kah? tak lor..ikhlas dr jiwa ku ini..huhuhu..

thanks ek bagi zoul the lazat of the coklat in the world..(bila melayu verangan guna ayat omputih)..kikiki...nti bg lagi coklat yg besaq2 k..

tak di lupakan my best adek in the world Nek Anis si tembam verangan..hahahah..ur present is so so so sweet..penuh erti..walaupon kan..

pesanan terakhirku adalah blilah adiah utk zoul..majulah zoul utk blog dunia..kikiki

8 kOmEn:

  1. samer2..tiberr :p

  1. sekeh nak miss nuar?
    kikiki

  1. rizz berkata...:

    so sweet..asal aku xdpt ek.kopiuss..:p

  1. wahhhh... jeles nih..
    nk bg gelaran ratu sentap kat aku la..
    dh lama la pgg title tuh since study ok!
    hehehe!

  1. wahhhh... jeles nih..
    nk bg gelaran ratu sentap kat aku la..
    dh lama la pgg title tuh since study ok!
    hehehe!

  1. Aku Nemo... berkata...:

    hikhikhik....
    pasni xmoh dh bg cokelat kat korang...
    nemo bg something yg korang xkn bleh bli kat maner2 pun....
    ape dia?
    my homemade gigi lah....
    mau ka?

  1. rizz:
    aik x dpt ke?
    mintak kt nemo

    pojie:
    huhuhu..ratu sentap ek..boleh la tu

    nemo:mentang2 kerja kat klinik gigi nak bagi gigi plak
    sekeh kang

  1. heh...???
    mane plak nemo xbg...
    kn nemo bg pd sumer...
    rizz ckp psl cik anis ler....
    ha...
    betul la khan...
    nemo keje gg...
    nemo bg la homemade gg...
    xkn kek dgn cokelat jer ade homemade...
    kuikuikui