Aku ada semua..hahahaha

18 April 2009
Salam semua..

this post aku nak citer pasal apa yang aku buat ari2 kalu on9..bese la smua ikut trend skrg dengan
myspace, friendster, tagged, facebook, hi5 dan macam2 la lagi..even bdk skolah rendah dah blaja wat benda2 nie..ohhh donia kan...

sebenar benda2 ni ada baik buruk nya...ia bergantung pada niat seseorang itu sama ada menjurus kepada apa..tepuk perut nak makan apa..hahaha..ikut aku la nak tulis apa..ini aku punya blog..kikikiki..tetiba kan..


aku ada myspace... http://www.myspace.com/ckadt


aku ada tagged http://www.tagged.com/zulharis


aku ada friendster http://www.friendster.com/aizoul

aku ada hi5 http://xcopzs.hi5.com

5 kOmEn:

  1. ini namanyer giler kuasa..
    sumer ko ada..
    hahahha!!

  1. rizz berkata...:

    kemain promote g hahahah market uolss!! rmai la feminat fanatik pasni hahaah

  1. WeBViDeOKLiP berkata...:

    pergghh
    semua ada
    leh ke update slalu?

  1. Abg kecik ku sayang!! Anda di tag! Sila la jawab yer jgn malu²..

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    amboi
    byknya pakcik ader
    konon nk kumpul kwn2 ramai2 la ek

    tp jgn lupa adek mu ini
    harus di sekeh kepala 2 nnti.

    miss u bro
    ♥ AnisNget ♥