Gegeh di Petang Ahad feat AMAT

19 April 2009

menu yg simple

Salam semua..

Arini (19 April) aku kuar dgn AMAT..saper amat?beliau peguam? doktor haiwan? cikgu tadika? anak menteri?

tak la...beliau adalah kawan aku msa blaja kat IKTBN dulu..dia dtg jumpa aku sbb nak repair pc dia..almaklum la masa blaja dulu aku la technician yg tak diiktiraf kanss..dari Shah Alam dia gegeh drive cari aku..huhuhuhu..

Pas anta pc kat bilik aku ajak Amat gi jln2 pekan Banting..kebtulan aku nak pi beli contact lens..n then dia blanja la aku kat MCD..huhuhu..dah lama tak pekena bege MCD kan..semenjak kempen boikot itew..


ini BUKAN tunangan org..cepat2 isi borang yer

ini dia TUNANGAN org


2 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    sedapnya mek d..i like!! heheehe

  1. sayalahfaizul berkata...:

    ingatkan abang dahh boikot mcD... hahaha