Ko-Ko

21 April 2009
Salam..

Apa itu ko-ko? coklat koko? tak la..ia adalah ringkasan dari ko-kurikulum...setiap student kat ILP ni wajib sertai 1 ko-ko..antara kelab yang ada kat sini ialah Kelab Fotografi & Videografi (aku join), tarian, memanah, kompang, beliawanis, rekacipta, reakreasi, landskap, teakwondo, silat, JPA3 dan Kadet Bomba..

Setiap isnin akan ada kls ko-ko ni..so antara aktiviti ptg ni (20 April) adalah shoot apa2 picture yg aku rasakan menarik dlm ILP ni..so aku tangkap je r..hahaha..tpi picnya tak dpt ditunjuk kan hasilnya disini sbb tak sempat transfer lagi..may b minggu depan aku copy..

ni hanya pic yang aku ambik dgn hanset aku sajo



2 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    wahh bilee la aku nk pgg dslr itewwww huhuuuu

  1. kumpul duet dr skrg
    2 3 ribu bleh r dpt..
    hahahaha