Catatan Perjalanan si budak Kechik ke ULU YAM..

14 Mei 2009

10 mei 2009 (ahad)
10pg - 5ptg
ULU YAM (P2)

Salam semua...

yer2 satu tahu saya lampi...saya lambat update ini cerita.ada aku kesah..kikiki..zoul bz sgt this week..ni curi2 masa dgn mgorbankan waktu tido utk update blog..hahahaha..

geng2 lain dah berPART2 bagai updated entry..aku baru nak mula..huhuhu..so kalu mcm tu aku ringkaskan jer cerita boleh?

kami bloggerwan dan bloggerwati perPICNIK di ULU YAM, ketua rombongan kami cik WANIE diiringi assistant vogue MAMA, tidak ketinggalan kak sya dan suami, remy, anis, pojie with zull, rizz, eazy, qla beberapa kenalan baru..

suasana cukup meriah dgn hilai tawa kami..ia betul2 myeronok kan..disebalik keseronokan itu tercalit satu tragedi duka..tak perlu la untuk aku bercerita lebih disini..untuk cerita selanjutnya lawati lah link2 blog GENG aku...

layankanlah sajer pic2 yg tak der di blog2 lain kerana aku menyunting dengan teliti sekali..hahahaha..






3 kOmEn:

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    wah!
    nice!
    =D

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    kenang terindah & kenangan pahit..
    apa pon pakcik mmg lemps.. k
    sgt bz kononnya..huhuhu

    gigih pakcik mengEDIT pic ye.
    tp sgt mls nk email pic..huhuhu

  1. rizz berkata...:

    mmg 1 memori yg xdpt dilupakan..