Peristiwa di petang hari...

17 Jun 2009


Salam..

Petang sabtu tu kami sdg gegeh study..tetiba kami dikejutkan dgn satu kejadian yang agak lucu bagi kami dan serius bagi si pemilik lori...


Pemilik lori? apsal plak ni? actually belakang hostel kami sekarang sedang giat di jalankan pembinaan Politeknik Kuala Langat..so banyak la lori di kawasan tersebut..boleh plak lori tersebut terbalik..huhuhuhu..

kami kan budak kampung yang sangat jakun..so apa lagi..snappy2 la utk dijadikan bahan bukti..blogger tegar kan..semua peristiwa nak dirakam nya..kikikiki...


so layan la pic2 ngeri ni..huhuhuhu

11 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    sape si pemegang baldi
    sgt jakun yer org itu...
    rupa mcm pakcik
    kecik mcm pakcik
    bersepk mata mcm pakcik..

    pakcik ker....hehehe

  1. hahaha..kmain!!
    dh cam paparazzi plak..

  1. mcm permainan budak2 kt pasir lak...real ghupernyer! keke... :D

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    alamak
    camne leh terbalik
    uhuhu

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    hahahh u all mmg sngt tegar tahap maksima yer.....

  1. rizz berkata...:

    hahaha lori tbalekkkk

  1. syaf berkata...:

    ceh...time aku ade kat ilp 2 x de plak nk terbalik-terbalik ni...kalu aku kat situ 4 sure aku ketawe terbahak bahak...heheh boley kacau2 pekerje2 kat situ...2 r asyik wat bising je kat situ...kan tuhan dah bayar cash...kikiki...
    anyway kak ko dah habis dah kan final exam? so cam ne,,,dah free ke??
    dah ready nk menghadapi alam sldn ???ceh ceh ceh

  1. sitekateki | dD berkata...:

    geygeh ngan baldi2 sekali ko ngepose yer noks...

  1. Precious berkata...:

    Eh lori terbalik eh? Naper tuh? Tak clear sangat ler ..

  1. Judiene berkata...:

    oit
    ngeri btol gmbo tu
    meremang bulu rome..
    hihihi
    gud!!

    p/s : bro, do hit me back.. hehe tq!

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    huii.
    ngeri la sgt.

    yg kelakar yg nonton tu siap pengang baldi tu tak agak2.
    hahahhaha!

    baru membasuh ke bang?

    =P