Round2 KAMPUNG naik jip..

25 Jun 2009

Salam..

ye ye saya tahu awk mengata saya..ada saya kisah..budak kechik mana tahu drive..itu yang semua fikir kan..ye la ke hulu hilir tumpang orang jer..salah tanggapan itu..

actually aku mmg tak de lesen kereta pun..just lesen moto sahaja..ye la nak buat la ni..ala baper ramai penduduk malaysia kini yang tak de lesen tapi wat2 ada lesen dengan memandu di jalan raya..opsss tak berniat nak mengata sesiapa di sini..maafin aku ya..



berbalik pada cerita..aku ni bosan asyik duk terperak kat umah jer..so apa lagi capai kunci jip arwah ayah aku la..round2 kampung katernya..aku stakat round dekat2 boleh la..kalau jauh2 aku takut..nak plak jalan besar..aku ni kereta manual dah la tak pickup mana pon..huhuhuhu..amboi nenek gelak kan aku yer..tahu la awk tu dah pickup..



round 2 3 kali terus masuk garaj semula..at least senang la nanti kalau aku nak ambik lesen kereta dan tahu basic memandu kanss..tepuk2 tgn semua...

sekian


6 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    harus la adk gelak dulu...
    abg gue dah pickup bawak kete
    lbh advamce dri adk.

    dulu adk blajar bwk kete dgn kete kancil jer
    org tu lagi dasaaaaaaattt....

  1. amboiiiii round² kg ngn jip katanyerr...
    dah ala² ketua kg plak!!
    hahah!!

  1. rizz berkata...:

    wahhhhh i like jip hahaha! leh la bwk seround 2 pusing kg nti ekekekee

  1. nilai estetik gtuh gbr jip tu! ;D

  1. Hezesuze berkata...:

    round2 ngan jip kekdahnye ek...sib baik tak lori kan...huhuhu

  1. anis:
    bwk jip lagi selamat dr kansil kan
    lasak..

    pojie:
    yer ketua kg mlawat kwsan

    rizz:
    jom..aku drift ko kna pgang kuat2

    nuar:
    ada2 jer ko kan nuar..nilai estetik katernya..jgn nilai erotik sudehhh..lareeekkk

    kak heze:
    lori ada..tp x mmpu nak bwk