Aku minat tarian melayu..

29 Julai 2009


Salam...

Apa khabar semua..arini aku lalui hari2 yang membosankan.tanpa sebarang aktiviti melainkan tgk movie dan on9 sahaja.ari semalam merupakan kegiatan ko-kurikulum di ILP ni.so untuk semester 5 ni aku join kelab tarian.semester lepas aku dah join kelab fotografi.

aku dah minat lama untuk join tarian ni ecspecially tarian melayu.mmg minat sgt2 tapi takde peluang jer.so this semester aku akan pulun abes2.huhuhuhu.so smlm aku dah blaja asas joget.mmg fun la.mula2 aku sgt kayu yer.n then bla dah dpt step ia terasa senang dan best sgt2.
aku tak sabar nak blaja zapin ni.uhhhh..tgu isnin depan plak. apa la citer nya

Ari jumaat ni berkemungkinan aku akan ke festival tari kat KL.venue aku tak sure.dtg untuk menonton bukan utk menari.kikikiki..so sape yang gi bleh jumpa kat sana la yer.may b kat Dewan Bandaraya kot..

4 kOmEn:

  1. wah!!
    abg kecik dah start nk menari plak..
    pasni leh r jd penari tok CT..
    Tok Ct suke pnari kanak2..
    ops!!larikkk...

  1. menarilah untuk negara

    sekian

    :p

  1. rizz berkata...:

    tringin gak nk mnari zapin hehehe

  1. syaf berkata...:

    aku x minat........hahha

    jahatnye aku...ye teruskan menaikan tarian tradisional kite...kalu x org2 cam ko ni, pupuslah warisan tradisi nenek moyang kite...kalu aku...nan adoo....hehheheh

    coiyok caiyok kak shimi...hahah