Hari yang penat dan lucu...

18 Ogos 2009
Salam
17 Ogos 2009

Apa kbr smua kwn2?harap sehat la yer..Zoul skrg tgh menghitung hari untuk kursus 3 bulan kat Empire Putra kolej, Bandar Seri Putra Bangi..sebelum ditempatkan kat company multimedia..mula2 Zoul dapat kat Pandone Technology Desa Pandan KL...tapi terpaksa tolak atas alasan2 tertentu..so aku wat rayuan untuk bertukar tempat untuk SLDN..

Back to story, arini aku ke Public bank untuk membuat akaun bank tersebut..sebab elaun akan masuk ke akaun bank nie jer..ayooo macam2..nak tak nak kena la buat. aku buat takde la masalah apa..yang kesian nya kwn2 aku buat ada masalah untuk detect cip pada ic tu..so tak dapat buat akaun bank tu..jenuh la pi wat IC baru..

Ntah macam mana malang nasib aku arini tersalah parking moto..aku parking je dpn bank tu..what do u aspect Banting je kan..tetiba ada polis duk kuar resit putih ..aku dah cuak ni..aduhhhh..aku kena saman..aku amati betul2 surat saman tu..tersenyum aku sorang2..

kikikikiki..gelak lagi dan lagi...rupanya polis tu salah tulis no flat aku..no flat aku NCB bukan NBC ..polis praktikal gamaknya..lalalalala..so bertuahnya aku terselamat dari melayang duit ratus2..ALHAMDULILLAH...




aku terbeli perfume ni..huhuhu..wangi..try la..murah sajer..yg penting NON AKHOHOL

ni surat saman aku..kikikiki..salah tulis no flat..selamat aku

10 kOmEn:

  1. al-mankaraqi berkata...:

    Salam ziarah,

    Al-Mankaraqi

    almankaraqi.blogspot.com

  1. heheee..
    seb baik..
    kalo x dah melayang duit...

  1. Hezesuze berkata...:

    wakaka polis tu mmg sengal tahap gaban or buta huruf...ekeke

    wah tetiba de plak one drop perfume kan kekdahnye....huhuhu

    p/s nk perfume tu bleh tak???wakaka

  1. atty's berkata...:

    untung ko aizoul..cpt ..nanti kang ade lak polis baca blog ko nie..saman lak ko..lagik ..

  1. rizz berkata...:

    hahah hajar nye polis wakaakk tulis flat no pon fail ahhaa

  1. kahkahkah...polis praktikal! =D

  1. zeela zaynal berkata...:

    salam singgah..

  1. alhmdulillah..
    selamat duit kamu..
    hehehe

  1. syaf berkata...:

    budus nye pulis...cam ne bley tersalah
    hahahha

    ko dapat kat mane sebenarnye sldn ni

  1. Tanpa Nama berkata...:

    bro..boleh email detail alamat pandone technology tak...ingt nak wat sldn kat situ la...