Perpisahan + Vista Seri Putra = SLDN

22 Ogos 2009
Salam semua..

Pening dengan formula di atas? jgn pening2 just baca je apa yang gue nak story ni..kikikiki..kbyakan ramai yang dah tahu yang aku join program SLDN..so kami yg diterima ni tpaksa la berpisah dgn rakan2 smua..so tanggal 190809 tjdi la peristiwa itu..uwaaaaaaaaaaaaa..tetiba nangis...

Yang berpindah ari tu seramai 15 orang semua..punya la banyak barang..smpai kami tempah lori untuk mgangkut barang2 kami yg banyak..kikikiki..tu pon tak muat lagi taw..destinasi perpindahan kami ialah Bandar Seri Putra Bangi... Rumah sewa kami di Vista Seri Putra Bandar Seri Putra Bangi..tak jauh dari KUIS (Kolej Universiti Islam Selangor)..

so far ok la keadaan rumah disini. Kami tak lama pun kat sini around 3 4 bulan jer...


So layan gambar kenangan kami...

katil sudah kosong

loker dah kosong

meja dah bersih
kami sahabat
jgn fikir bukan2 dgn gambar ni..kami kawan rapat


roomate tersayang MUIZ

aku & rauf


barang2 kami
gambar kenangan sebelum bertolak

dlm perjalanan

dah sampai kat Empire Putra Kolej

umah sewa kami pada mulanya..n then pindah ke tingkat atas

cantik tak? ni rumah sewa kami yang baru..green color

bilik aku..purple color

4 kOmEn:

  1. memang cantek! kaler ijo dan pepel! siti sukerrr =D

  1. aku suker giler cermin besor kat umah ko tuh!
    ari² leh feeling wat runway dalam umah..
    hehehe..

    P/S: ppsssst! Itu Muiz ye. Hehehe..

  1. farish sinclair berkata...:

    clear umah ahhahah

  1. SEDIH + HAPPY = HAMPEH !!