Apa itu Adobe After Effect?

10 September 2009

Salam semua

Hari ini aku nak kongsikan cerita apa yang aku belajar dari KURSUS selama 3 bulan kat EMPIRE PUTRA COLLEGE ni..

Kami diajar menggunakan perisian ADOBE AFTER EFFECT..best wooo software nie..mcm2 benda kita bleh buat dari nya..contoh nak tukar background, nak wat motion (gerakan),teks lebih menarik, effect2 seperti laser, api, air dan mcm2 la lagi..wlau agak cerewet utk buat & hasilkan effect ni semua tapi ia berbaloi jika kita sabar dan kreatif..

nanti aku kongsikan ARTWORK2 yg aku hasilkan dari software nie ek..TUNGUUUUU...





touch up dari ADOBE AFTER EFFECT


5 kOmEn:

  1. farish sinclair berkata...:

    hehe mcm2 ade adobe skg

  1. Hezesuze berkata...:

    mak aiiii camno nk wat camgitu tu??? ekekeke

  1. wow cool!
    nti nk jugak la mcm tuh!
    buat kan bleh?
    cewah!

  1. al-mankaraqi berkata...:

    Salam Ramadhan!

  1. Apit berkata...:

    wow dasyat nye...

    aku pakai adobe photoshop pon x bagus lagik. ko dah blajar cam 2...woo bagus2

    new follower