Rumah terbuka Kak Heze...

27 Oktober 2009
Rombongan Cik Kiah..kebanyakan nya blogger tegar


Ahad 25 Oktober 2009
Rumah terbuka Kak Heze
Kg Sungai Pinang Klang

Walaupun raya dah abes tapi Kak Heze yang sgt baik hati (bodek ni) telah mempelawa rombongan Cik Kiah blogger ke rumah nya..satu tujuan sahaja, rumah terbuka di bulan Zulkaedah..hahahaha..takper la janji dapat makan free kan..makanan2 sgt meriah..tak perlu la nak ceritakan..buat korang yang tak gi tu jeles jer..kemeriahan jelas terasa..kalah majlis perkahwinan tau..

layan je r
abaikan muka aku yg tgh demam tu..huhuhuhu

Masa rumah terbuka ni aku jumpa la Remy, so ni CD Mariah Carey pemberian dia..original lagi taw..thanks a lot bagi hadiah yang mahal ni..
dia fan no1 MC so no wonder la sanggup laburkan banyak duet utk favourite singer dia..thanks Remy

5 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    ayat tu mcm terselit utk sesorg jer...
    x jeles tp makan ati jer..haha

    sakan ye korg beraya di bulan zulkaedah...hehe
    demam naper x ckp....!!!!
    jgn lupa mkn ubt
    jg diri k

  1. farish H berkata...:

    heehhee sakan beraya kanzzz

  1. Hezesuze berkata...:

    hope uools bpuas ati & enjoy tme tu....hehehe

    thanks gak coz sudi dtg...

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    x pi...
    huk3
    xD

  1. syaf berkata...:

    how...kaw carotkan aku yer..
    kaw hengat kau cik sal...hahahha

    wey kak hajah...aku terjah ape blog kaw.selalu taw.silent reader gak doe macm kaw..dah kaw malas nk mengomen ..aku rajin membace je lah kaw nye blog...
    mals jek nk drop comment bukan kaw balas pon kan...hahah matilah...
    kan kaw yg membawe aku ke arena blog ni..x kan lah aku nk lupe plak blog kaw..sgt berjasa...wah sembah ratu...heheh

    pasal lagu 2 aku x taw n x sempat nk buat....jawapan muktamad...

    sampai ati kaw campakkan 2 makhlok kesayangan kaw kat aku..kaw pikir aku mak hayam ker??tudia..aku kene bele plak kan..ganti tempat kaw...
    x pew dun worrry aku jage depa mcm adik aku...ayat x ley blah...hahah