TAG WEBCAM...

14 Oktober 2009

En Faizul TAG aku..jawab je r..walaupun dah lama di suruh kan..huhuhu..sory bz sgt2

Syarat-syarat tag ini ialah;

1. Copy paste soalan tag ini.
2. Jawab soalan berkaitan.
3. Sila ambil gambar anda menggunakan webcam. Kalau korang nak edit, suka ati korang la... Tapi kena amek ngan webcam laptop atau PC sahaja... Jangan tipu ha...
4. Korang kena post 3 gambar. Gambar-gambar yang perlu dipost ialah seperti situasi berikut...

  • Ambil gambar barang-barang paling dekat ngan korang, letak kat muka, then postkan ke blog korang
bantal bucuk saya..tak bleh tido malam kalau tak de..

  • Muka korang masa korang amek gamba tu, and terangkan situasi korang masa tu (cun ke, penat ke, rajin ke...)
muka mengada2..matilar..fengsannnn...

  • Muka korang senyum...
ni senyum kambing..BUKAN kambing tengah senyum..beza tu taw...

5. Wat la tag ni kepada mereka yang sudi ok..

2 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    memang sejibik cam kambing pownn
    tang janggut 2 sejibik daa

    larik...bus mai dah,selamat aku

  1. farish H berkata...:

    keji syaf wakakakakakk