Ada ke orang baca blog aku ni?

04 November 2009
Salam semua

Nape la blog aku semakin lesu skrg..tak sudi ke korang nak melawat & jenguk blog aku ni..uwaaaaaa..korang jgn ingat aku tak jenguk blog korang taw..aku cuma tak komen je...sebab kalau aku komen aku akan carut je..huhuhuhu..aku skrg jadi silent reader jer..

kalau entry yang aku rasa nak komen tu aku komen..huhuhu..maklum la blog kwn2 je dah 18 juta orang..kalau korang dah updated semua jenuh la aku nak komen satu persatu..untuk berlaku adil aku tak komen la..TAPI AKU TETAP BACA BLOG KORANG TAW...ulang suara aku baca taw...

4 kOmEn:

  1. farish H berkata...:

    hahha komkna la rjin komen dek nonn~!

  1. ade org baca..
    dorg pun jadik silent reader jugak kot?? :P hihi~

  1. AdiE berkata...:

    cool!!!
    sgt cool layout kamoo..

  1. 18 juta orang katanyerr!!
    ko 18 blog pun ko xlarat nk baca kann!