Kenangan 2004 bersama Tok Ti

23 November 2009
abaikan wajahku yang sangat sakai pada masa ni..
muda trang tang time ni..huhuhuhu
..rambut bentuk M lagi..keji keji keji


Salam..

Belek2 gambar dalam laptop terjumpa plak gambar lama..masa ni cukup2 mengembirakan aku..menyanyi bersama idola katernya..tak lain tak bukan Dato' Siti Nurhaliza..masa tu konsert Siti Fantasia Tour kat stadium Temerloh..gambar ni aku terjumpa kat web sitizone.com...masa ni masa ada kamera digital n hanset canggih..so tak bleh la nak ambik gambar dgn Tok Ti...nasib baik photografer mgesan keFOTOGEDIKAN ku ...tu yg masuk web tu..kikikiki...


Macam ne ko bleh naik pentas nyanyi dengan Tok Ti?alah aku menang peraduan Hotlink..hasil kemengan tu la aku dapat naik pentas n duk depan stage lagi..best sgt time tu..aku nyanyi lagu rindu time ni..nasib baik aku hafal..so dengan mengabaikan picthing aku mnarik sehingga note C..ko mampu..hahahahaha...

tapi ni semua kenangan jer..pasni tak mungkin dapat nanyi naik pentas dengan Tok Ti..ko ado?layannnnnn

setel...

13 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    engkau kah itew???
    ya ampon...pengsan aku 10 hari...koma aku
    cam no bley tersilap pilih ni bedah....
    ke kaw edit jerk nie???motip

    sangt lebar mulot ko tp suare ...kocikkk...harus lepas 2 Tok t nanges dengar ko menyumbangkan lagu dier....muahahha

  1. Wawa_Nadwa berkata...:

    eyh eyh..
    tu ko ke z0ul..
    ok ok..
    aku cube tuk pecaya yg itu ko.
    heee..
    =P

  1. Lady B berkata...:

    jeleshnye.jeleshnye.jeleshnye...

  1. alololo...skemanya time nih...hikhikhik

  1. Y Allah zaman tok kaduk punyer muka!

  1. Hezesuze berkata...:

    ya ampuunnn ko ke tu Zul woiiii....
    da cam mat rempit da akak tgok pic ko tu...hehehehe

    ingatkan sape tadi...patutnye ko wat contest cuba teka sape saya?? muhahahahaha

  1. sitekateki | dD berkata...:

    perghhh...jantannnssss siottt...
    ala2 mat rempit pon adooooo...

  1. farish H berkata...:

    pehh bestnya haha yg pting rmbut m ahhahahhaa

  1. atty's berkata...:

    hehhheehe..baik nya budak baju biru belang2 tu

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    wahhhh time tue u all nampak mcm abg2....hahahha

  1. Cik AniS GalaXy berkata...:

    x heran ar dgn pakcik tua nie...hehehe
    x jeles tp geram jerrrrrr....hehehe

  1. Afzainizam berkata...:

    Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    kepada semua
    Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
    pelanggan dan pengunjung blog ini.
    Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
    Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

    Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
    "Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

    Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

    Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
    Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….

  1. Afzainizam berkata...:

    Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

    kepada semua
    Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
    pelanggan dan pengunjung blog ini.
    Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
    Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

    Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
    "Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

    Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

    Salam kenalan dari kami …ape pun kami tetap akan menziarahi blog kamu sebagai tanda nilai satu persahabatan yang terjalin … dengan respond anda….
    Kami amat hargai….. salam sebuah persahabatan….