Episod Kemeriahan Krismas...

23 Disember 2009
shantek la gak


Salam...

Ni cerita lama..tapi sekadar nak berkongsi cerita tak salah..biasa la kalau dah hobi nya berjalan2 maka banyak la gambar merata2 tempat..

peace di mana jua

Kali ni kami (ash & aku) ke Midvalley..di sana tak terlepas dengan YES (year end sale) dan dekorasi krismas yang dashyat..kalau raya Puasa ado?padahal kat Malaysia mana la ramai sgt org yang menyambut krismas..bab deco, shooping mall masing2 tak nak kalah..
feeling di oversea

Feeling2 mcm Malaysia ni ada salji kan..tak pe la, nama pun tokei shooping mall tu org 'DIA' punya..bagi yang melayu islam ni just bfeeling nak snap sajo..tak la lebih2 nak menyambut krismas pon..

me & ash


sempat beli novel priasetia hasil kerja Anuar Kamaruddin


sekian..

8 kOmEn:

  1. ploles gbr...ekekeke...tima kaseh zoul beli novel tu =D

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    setiap mall meriah dgn krimas..
    xD

  1. Eazy Izzuddin berkata...:

    setiap mall meriah dgn krimas..
    xD

  1. AniS GalaXy berkata...:

    sgt cantik...
    pakcik x sesuai jd org obersea...
    novel nuar sgt best

  1. eima xara berkata...:

    kat my blog ade pic xmas jgk..
    :)

  1. syaf berkata...:

    yg penting novel itew tetap kan x lepas...motip....
    nk kene puji lah 2 ngan si nuar....keji sgt...Ahh perseankan itew semue...hahahahahha....lalalala
    ***sambung bace novel balik...tetibe

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    hua hua hua....anis tak taw ke dia tu mmg asal sana....

  1. farish H berkata...:

    kismas mid valey mmg cntek k!