Wedding + Karnival = Kenyang

28 Disember 2009
pose mat scoot yang tak suke berlumba haram..matilar fengsannn

Salam..

Weekend mesti bosan kalau tak kemana2 kan..so kami (aku n syaf) dgn rempitan tahap minimum telah ke Shah Alam untuk dua event yg mengenyangkan...makan free sape yang tak nak..hahahaha..

Selamat Pengantin Baru..semoga bahagian ke anak cucu



Mula2 kami ke Dewan Jubli Perak..walaupun tak tahu jalan kami berjaya gak sampai ke destinasi yang ditujui...kat Dewan tu majlis kwen kwn aku masa belajar dulu..Amad namanya..

makan jgn tak makan

Sedondon hijau pucuk pisang gitu kedua mempelai..cute je..abes je makan n bergambar bagai terus je ke perkarangan stadium Shah Alam..kat sini ada gerai Kak Heze..dia menjual nasi lemak sotong, sup tulang, bihun sup dan cendol..tapi sempat makan bihun sup jer..yang lain dah abes..thanks la kak heze siap tapaukan bubur nasi n sup untuk kteorg..


event ni nama nya Karnival Peladang , Penternak dan Nelayan negeri Selangor..macam2 aktiviti ada kat sini..pameran jualan, sukan dan hiburan..kteorg hanya sempat karokoke kat Pentas jer..aku duet dengan Syaf lagu Mentera Semerah Padi..walaupun tak terkucil tapi agak malu la gak sebab ramai yang tgk kteorg nyanyi..tak tahu la sedap ke tak sebab takde yang tepuk tangan n buat muka pon..hahahahaha

****sori takde pic msa nyanyi..takde sape yang nak ambik kan

8 kOmEn:

  1. syaf berkata...:

    itew dier...
    nanti bwak aku g umah org kaWEn yer...make sure makanan sedap2...saving duit aku...**tetibe

  1. Meriah!!
    Aku pun kat kedai kak gonj sempat merasa sup tulang jer..
    Mencik!
    Tp sedap kann!

  1. farish H berkata...:

    wahh shiokk kan korg bjlan jorr .nk jupe syaf:( ;p

  1. AniS GalaXy berkata...:

    fokus pd pic si pengantin & si pakcik...hehehehehe.

    sdpnya mkn ek..
    x sbr nk jmp pakcik sbb pakcik nk belanje adkmu mkn puas2..hehe

  1. vrdesign berkata...:

    tengok muka syaf mkan...semangat waja gitu...penoh pinggan...kahkah...

  1. iyllienaz berkata...:

    wah..bab makan mmg no 1 kan..

  1. Hezesuze berkata...:

    thanks sudi dtg ke gerai akak....

  1. aZizoL berkata...:

    ko perasan x ade org baling tembikai kat ko..


    aku ler org tu..
    wakaka