Melepas lelah di Bagan Lalang..

14 Februari 2010
Salam semua..

Bagaimana dengan cuti tahun baru cina anda?seronok, dua ronok atau beronok2 atau sebaliknya..ok pakcik plak beribu2 lemon ronok..apakah? ye aktiviti bdk2 kertu diketuai oleh Abg Wan, Si Tembam (Syaf & Pojie)..kikiki..Azrel n Are'Fi...lokasi Bagan Lalang Sepang Selangor @ Sepang Goldcoast..Aktiviti mandi manda, BBQ, Karok dalam gelap dan gossip mossip..merasa.....

So bagi mengambarkan sesuatu tersebut inilah pic2 itew..layannn sajo:

 malam 120210 kiteorg membuat persiapan utk PERAP AYAM, DAGING, UDANG dan IKAN CENCARU

 masing buat2 sibuk di dapur

 inilah hasilnya..nampak meriah kan..rasa tak tahu..

 macam banyak jer..padahal tak ramai pon join

 aku sedia la apa yang patut nak bwk ke Bagan Lalang

 snap2 sblum gi

sampai2 terus snap2

 kegedikan kami..ko adooo?hahahaha

tu dia mereka yang gedik

 apa lagi makan time..lapor masing2

apa yang ko buat tu ha?keji sgt..

 si tembam sgt kuat makan..5 kali tambah mee hoon..kikikiki
 suasana Bagan Lalang yang chantek

 suasana ketika matahari nak terbenam..so wonderful and beautiful

 tu dia posing pas mandi..sexy kah?

 abaikan keseksian itew..


 aktiviti mhidup api..manfaatkanlah apa yang anda belajar ketika menjadi pengakap Malaysia

 cucuk mcucuk..awas jgn tercucuk tempat lain..opsss

tadaa..test market

 ready to eat
 makan...makan..makan lagi

thanks smua yang menjayakan program ni..huhuhuhu

5 kOmEn:

  1. sitekateki | dD berkata...:

    sngat jeles x dapat joinn...huuhuhu

  1. hahahah sgt sengal la ko!!
    apa² pun aku enjoy sgt (lupakan kisah bgelap n dgigit nyamuk)..
    thanks sudi invite aku, len kali invite la lagi yer..
    klo ramai sure lagi happening!

    P/S: Aku pinjam entri ko utk update entri aku ek.. Hahah!

  1. syaf berkata...:

    sgt best yer..x ramai pown tp meriah gak..

  1. farish H berkata...:

    sonoknyaaa

  1. AkU berkata...:

    ler..ngatkan nak uat prep tuk hri ghaye nuh..mgeee~~