Mengimbau kenangan dolu - dolu 1

26 Februari 2010

 tu diaa besaq na...blazer hang pon besaq..kejiiiiii

Salam Maulidur Rasul..

Harap semua dalam lindunganNYA. Entry kali ni aku nak kongsikan kenangan dolu2 masa aku study di IKTBN Sepang..May be tempat belajar aku tak segah LIM KOM WING atau MMU tapi aku rasa benda yang aku belajar kat sini yang tak dapat kat tempat lain.

Kalau kite study kat satu2 tempat tu bukan hanya teknikal dan teori semata2. Kite kena blaja benda2 lain seperti sosial, bina insan dan lain2 lagi. Kat IKTBN ni tak terlepas dengan benda2 mcm ni. Antara yang aku join ialah pertandingan Pidato. Bunyi mcm boring kan..kikiki..aku join sejak aku sem 1 lagi..dengan pidato ni la aku mempupuk semangat dan keberanian. Aku jadi yakin bila nak bercakap depan orang ramai dan confident level tu bertambah dari biasa.

So aku kongsikan kejayaan aku meraih Naib Johan Pertandingan Pidato IKBN SeMalaysia di IKBN Kuala Perlis dan tempat ke3 Pidato Hari Belia di IKBN Peretak. Tiada kejayaan tanpa pengorbanan dan usaha..chewahhh

 kejayaan team IKTBN Sepang juara keseluruhan

 team pidato IKTBN Sepang tahun 2005

 bersama coach pidato En Hezir

 kenangan manis selepas di umumkan juara keseluruhan

team pidato tidak menghampakan Juara kategori wanita dan Naib juara kategori lelaki (aku la tu hehehehe)

 barisan penyokong ala2 AF tuh..


 Pertandingan Pidato Hari Belia 2006

4 kOmEn:

  1. aZizoL berkata...:

    hebatla ko..patutla si gemok takot dgn ko..skali ko bukak molot, si gemok pasti xterkate2...kan

  1. hebat siot!!!
    si gemok??
    hahahah!

  1. si gemok a.k.a si syaf...

  1. ohooooooooo...patut pok pek pok pek !!! lalalalalalala