Gatsby Deadorant Street Fair...The Largest Bloggers Gathering

19 April 2010
Salam...

  
Tarikh: 17 April 2010
Hari: Sabtu
Tempat: Berjaya Times Square
The Largest Bloggers Gathering with Gatsby Deadorant Street Fair

  
Seawal pagi aku bangun semata2 utk program ini. Bertemankan blogger tegar Pojie, kami ke sana dgn gegeh.. sampai2 je bloggerwan dan bloggerwati sgt ramai beratur utk mendaftar. Tak lama pas tu Dd pon smpai. Pas dah register tu kiteorg di wajibkan memakai Tshirt yang disediakan..

Gathering ni telah dimasukan ke Malaysian Book of Record..ko adooo? wakakaka...Macam2 game kami join.Best gile, happening n havoc. Yang paling best panjat tembok tiruan..kami tak pulang dengan sia2 je..kami dihadiahkan dengan barangan Gatsby. Walaupon aku tak bernasib baik menang LUCKY DRAW, aku ucapkan tahniah buat Dd n blogger2 lain yang menang hadiah2 yg best iteww..sekian 







 

 






6 kOmEn:

  1. AkU berkata...:

    Sumpah happening..havoc TS..

  1. atty's berkata...:

    jelesznya tak dpt join ..huhuhuhh..

  1. syaf berkata...:

    best...make sure ko bagi aku pakai barangan gatsby 2, jika tidak aku akan buang ke dlm tong sampah....sekian



    ***bunyi katil imam...










    ***eee oook weeeii ookkkk....










    ************itew jerk....


















































    ~~~~~~~~~clap clap clap~~~~~~~

  1. ~ ReD ~ berkata...:

    besh r event sbtu aritu.. rasa x nak balik pn ada. haha

  1. Aidi-Safuan berkata...:

    owh, ni ke anda? ada perasan gak arituh. hehe... :)