Gathering Cinta Utara

05 Mei 2010
Salam..apa kabo geng semua..blog aku takde org baca ke?..jgn nak tipu yer. Aku letak natang ni (<----click) baru 2 ari dah seratus lebih yer hit..toche2 silent reader. Aku tak mengharapkan lebih2 pon. Janji ada yang baca kan.

1 Mei 2010
Sabtu
Tasik Darul Aman Jitra 


 Oklah arini aku nak citer kesah aku ke Kedah baru2 ni. Semua ni atas ajakan Cik Wanie. Aku sampai kedah around 5pagi..check in kat JP Hotel Alor Setar. Dapat tido sekejap jer. Bangun2 dah bersiap nak ke breakfast di Kopitiam. Best woo tempat nie. Macam2 makanan ada. mabeles. Siap breakfast aku gi lepak kat Butik Cik Wanie plak. 

Pas Cik Wanie jumpa client dia aku gi plak umah dia. Dia nak tukar baju katernya sbb kiteorg nak gi kenduri kawen sedara beliaw. Selesai melantak makanan kenduri baru kiteorang gerak ke Tasik Darul Aman.

Kat Tasik tu agak hapening la gak. Dapat kenal kwn2 baru. Yang penting dapat jumpa my NENEK.. Rindu kat dia..wakakaka..dalam kul 7 lebih kiteorang gerak balik..












***to Hencek Faisal - Cilok gambar dari u..thanks..huhuhu

3 kOmEn:

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    meriah.....

  1. eqbalzack berkata...:

    ada la org bace...

    abg eq selalu je bukak...

    tgk pic...& info AF8...

  1. syaf berkata...:

    wah bestnyer....












    ***aku tipu, x ikhlas nih