Showdown 2010

26 Mei 2010
 

Salam..

Arini gua nak kongsi satu program realiti terbaru 8tv..aku suke sgt rancangan ni..ke udara setiap ari Rabu 9.30 malam kat 8tv.. Pencarian street dance terbaik Malaysia ...

Group paling best bagi aku ada 3 group iaitu Floor Fever, Giller Battle Crew dan Wakaka Crew..

untuk maklumat lanjut klik http://www.8tv.com.my/showdown2010




8 kOmEn:

  1. Damn!
    Masih belum bkesempatan nk tgok citer nih..
    Tp member aku sorang ada masuk, apa group tah lupa..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  1. Hezesuze berkata...:

    adus best nie...kul bape uols..??

  1. syaf berkata...:

    den x dapek tengok

  1. huhu...shimie nape xde group yg perempuan 2...group 2 best lh..aku suke

  1. MahaMahu berkata...:

    Tgk ajo tak dpt beraksi....
    huhuh ko boleh ker..

  1. Afzainizam berkata...:

    ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
    Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

    Misi KeAmanan dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

  1. minat team wakaka crew.. wiwit~ :P

  1. El-Zaffril berkata...:

    Alam pun ade?