Yeahhaaa..aku menang.TQ Mady..

21 Mei 2010
 Salam..

Apa kaitan dengan logo kat atas tu? Aku tau la logo HOTFM..bdk darjah 1 pon tau.aku debik ko karang.eh jgn emo2 hencek Azizul. Eh tak la...aku sepatutnya happy arini.

Trimas to MADY sebab yg suggest nama aku dalam contest anjuran HOTFM ni. Aku n dia menang VOUCHER KFC bernilai RM300..boleh la celebrate besday aku 1 JUN ni..motif ko mention tarikh besday ko kat sini. harap2 ada org wish ke? tak pon bagi ko hadiah..verangan..kikikiki..

Aku sebenarnya terkejut sebab menang ni. Aku dapat paggilan ni 8.30pg (21 Mei) . Aku masa ni masih lagi tido.nampak sangat kantoi subuh.Masa tu LEYA HOTFM yang col. Aku cam sangat suara dia.Blur2 aku jadinya. Speecless..walaupon hadiah tak la lumayan sangat tetapi aku sangat2 menghargainya..THANKS MY LOVELY FRIEND MAHADIR MOHAMED ARIFFIN.

****kalau nak join contest ni click gambar kat bawah ni cepat..jgn lengah2 kang tak dapat...

8 kOmEn:

  1. nuriz deeya berkata...:

    alah , besday awk , sy dah xde kt sni

  1. MahaMahu berkata...:

    tak sbr nak mkn KFC heheheh.. tapi byk tu mcm maner nak habis kan yerkkk..

  1. hehehe..TAHNIAH ABG KECIK!

  1. congrats...
    gabungan ideal la korg dua nie...BFF katanya...

  1. wahhh nak cikit... celebrate la besday shin skali.. 3 june nnt hehehe.. anggap jer wakaf adiah tu ek

    hmm teruskan beblogging ek..
    (✿◠‿◠)

  1. si LauT Mati berkata...:

    first time blogwalking di sini....ayat paling kreatif dlm post ni masa mention tarikh lahir....huhu~~

    nak masuk arr contest tu...mana tau menag kan...dapat KFC free....

    http://keagunganlautmati.blogspot.com/2010/05/kerja-seekor-semut.html

  1. Wahhh tahniah²..
    Mady mmg org kuat HotFM kan!!
    Huhuh, aku join tapi harammm xde pun!
    Ker Angah yg aku suggest tu xbangun² tdo..
    HUhuhu..

    Btw xsabor nk tggu besday ko nk makan KFC byk²..
    Patut la nk buat majlis, KFC sponsor yer..
    Ingatkan ada bapagula ker.. Lalala..

    Love,
    PojiePooh Abdullah