Light-light sajo...

10 Jun 2010

Aku datang dengan segunung harapan tetapi hasilnya biasa2 sajo..tu la filem LAGENDA BUDAK SETAN. Aku tak berjaya menitis kan airmata walaupon sedikit. Keras ke hati aku ni? Tapi takdelah aku cakap cerita ni tak best. 3 bintang dari 5 bintang.

Aku beratur panjang semata2 nak tgk citer ni dengan si Syaf, housemate aku..Tak la menghampakan langsung..Aku rasa penghayatan pelakon2 utama tu yg agak kureng jika dibandingkan dengan pelakon-pelakon pembantu yang sememangnya hebat seperti Raja Farah, Que Haidar dan Nor Fazura. Lisa Surihani dan pelakon baru Shiqin Kamal perlu memantapkan lagi lakonan mereka. Nubhan pon not bad walaupun 1st filem yang dia berlakon. Good job... 

Tapi aku sangat2 sukekan OST Lagenda Budak Setan ni..nyanyian Fili versi perempuan & Gio versi lelaki bertajuk BILA CINTA..sile2 la download sendiri yer. Aku dah lama download..layan wooooo..sekiaannnn



8 kOmEn:

  1. La yeke? Keras gak ati ko ek..
    Aku dgr rata2 menangis.. Syaf menangis x?

    Love,
    PojiePooh Abdullah

  1. MahaMahu berkata...:

    aku lagi tension g tgk movie tak ajak ayiooo sentap nye...

  1. cik pink berkata...:

    XBEST LA CITER TU...RUGINYE....
    http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/06/nyesal-ya-amat.html

  1. syaf berkata...:

    aku x menangis tengok lagenda budak setan, tapi aku menangis bace entry kaw...how???

  1. pojie: syaf nangis bwh seat..fitamm aku nak tenangkan dia

    mady: ko di sna aku disini..gitu statement boleh.

    cik pink: xde la rugi.kira ok la gak kan..

    syaf: sudehh..yg ko nangis bwh seat tu apa kejadahnya..how?

  1. Cik Wanie berkata...:

    kakak tahu hati ko mmglah keras,
    atau ko mmg x der hati dik,
    hurm....

    apapun bagi kakak citer nie oklah utk sekadar hiburan,
    tapi lagunya mmg x blh blah,
    mmg menusuk jiwa kalbuku:P

  1. El-Zaffril berkata...:

    Ler.... tak sedih ke? Tak jadi la nak tengok

  1. Cik Kyla berkata...:

    tak best ke? br plan nk tgk cite ni -.-