Selamat Tinggal Xscale Solution

30 Jun 2010
Salam semua..


Sedar tak sedar arini (30 Jun 2010) last aku pratikal kat Xscale Solution. Aku praktikal kat sini sejak 14 Dec 2009 sampai 30 Jun 2010. Hampir 7 bulan gak. Apsal lama sangat praktikal? Aku wat Diploma under SLDN program. Sistem pembelajaran sambil bekerja yang dijalankan bawah Jabatan Pembangunan Kemahiran. Major aku multimedia. Kat company aku banyak wat design2 je selebihnya FB n BLOG..hahahaha. 

Walaupon sepanjang aku kerja ni adala sedikit pengalaman yang aku dapat. Alhamduillah syukur. Thanks buat coach aku ABG EDY dan kwn sepraktikal aku AYU.. Semoga ni apa yang aku pelajari disini akan aku jadikan pengalaman untuk masa depan. 

Next aku nak fikir pasal portfolio, final exam & presentation this July. Insyallah akan baik2 nanti. Doakan aku berjaya. Hope my dream come true nak wat bisnes & same time kerja as Designer..amiiinn

3 kOmEn:

  1. Hezesuze berkata...:

    Wah last day praktikal yea....ermm bila nk banje akak nie..?? hakhakhak

    alwayz doakan yg terbaik buat adik akak sorang nie....

  1. AniS GalaXy berkata...:

    doa adk always with u.
    hope kite leh bisnes sama2 kan.
    pjg umur
    murah rezeki...amin..

    gudluck for coming july...
    hati2 dgn final exam k

  1. MahaMahu berkata...:

    Dah tamat gak kau selamat memasuki alam pekerjaan lagi susah dari study...hehehehe