Terima Kasih kerana meraikan..

07 Jun 2010

Salam..

5 Jun 2010 Sabtu
Umah aku (Court 10 USJ15)
Sambutan hari lahir aku

TERIMA KASIH kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak meraikan sambutan harijadi aku. Thanks to Abg Wan sebab tlg shooping barang2 n sponsor kek.Penghargaan buat  Syafik, Acit, Along n Reza yg sgt gegeh tlg kemas umah, sapu sampah, buang sampah, mop lantai n cuci toilet. Kepada Mahadir @ Mady yg tolong aku masak spagethi..tak lupa Haikal dan Acer.

Aku rasa sgt2 bertuah kerana ada akak yg budiman seperti Kak Heze yang sponsor bihun yg meletop dan air. Thanks a lot akak..sgt2 menghargainya. Majlis aku ptg tu simple je. jgn ada yg kecik ati kerana tak dapat undangan yer. bukan nya apa bajet kecik je. 

Antara menu ari tu Kek, Bihun goreng, spagethi cabonara, KFC, buah2 dan air. Simple je menu tu kan?huhuhuhu..tahun depan lagi meriah..insyallah

Thanks kepada yang hadir..ash, shaba, pie, era, rahmat, elzafril, imam, fazz, azrel...yg bagi adiah pon thanks gak Remy dan Shawal..sape yang tak datang tu layan je pic2 meriah kami..

 mady, aku n haikal

aku n syafik
 
aku n kak heze

aku n pojie

era, aku n rahmat
menu2 ptg tu..

 rahmat dan era yg datang dari jauh..thanks sesangat

 aku mandi buih..so suprised

 along jahat..abes rambut cantik aku..hahahaha


 ada 2 kek..ko adooo?huhuhuhu

sessi suap myuap



love u all muaaaahhhhhhh...
**sory yg tak dijemput








13 kOmEn:

  1. QieFLy si Dolce berkata...:

    pertama skali Selamat ulang tahun Aizoul....mintak maaf yer sebb aku baru je smpi kl pagi tadi so tak dapat nak join event ko yang meriah itewwww apa pown

    happy bufday budak kecik....

    moga tahun ni membawa keberkatan untuk dirimu, dimurahkan rezeki dan bahagia disamping keluarga mu yg tercinta...amin~~~

  1. 'AQILAH berkata...:

    selamat hari jadi :)

  1. HAPPY BESDAY Zoul....
    Sorry sangat2....AJ dh mengigih nk dtg , tp x ksampaian....kerje mendahului sgale2nye.Next year , jemput AJ tau , jgn tak jemput......
    Muahhhhhhhhhhhhh

  1. sama2 uols..
    meriah :)
    thx invite i wpun lambat..

  1. AniS GalaXy berkata...:

    bestnya tgk pic2 tu semua
    sori sbb x dpt dtg..
    i know abg kecik ati adk x dtg...so sorry.
    i love to be there but family also need me...sorry dear.

    salam syg dri mak & abah.
    dorg ucapkan slmt hari lahir & moga pjg umur dan cpt bertemu jodoh..

  1. hepi besday.. kita sama.. Gemini ngee~

  1. Hezesuze berkata...:

    alaaa namepun Aizul kecik kan so buffday pun kene wat kecik2 arr...hahahaha

    almost welcome dear....huhu psstt tantik lak pic akak tu kan...ahakss!!

  1. syaf berkata...:

    sila buat lagik yer

  1. sory lah zizol aku x dpt nk dtg....umah aku pon kenduri lh

  1. bestnyer..
    mesty drang syng u an..
    hepi belated besday n i wish u all the best..

  1. MahaMahu berkata...:

    Simple and meriah seronok sgt tgk g birthday ni tahun depan nak buat grand nye janji tuan empunya badan tunggu ajooo..

  1. El-Zaffril berkata...:

    Takde pun aku bergambar dengan kau kan

  1. epy besdey bro.. ;)