Gelagat Orang kat TM Point Puchong...

29 Julai 2010
Salam..

Saya isi borang dalam 5 minit..borang apakah? borang nak tukar alamat n installation  STREAMYX kat kampung..kat Bukit Jalil nie dah tak bleh nak install streamyx.. aku majok la anta ke desa..hehehehe..tunggu tungu dan menunggu. membosan kan sungguh.. hampir 2 jam aku tunggu giliran..

ko tgk aku dapat no bape tu 2118 kan..giliran masa tu 2081..tak ke kena tunggu 37 orang lagi..kalau satu kaunter je kat 15 minit sorang bayangkan bape lama nak tunggu..adoiiii lampi btul la..aku sabar je menunggu giliran..kaunter banyak tapi bukak separuh je..kalau aku ni org muda tak kisah la..bayangkan perempuan yang bawak anak baranak & orang2 tua tu..katanya cekap, pantas & berteknologi tinggi tapi hareeeemmmm...

ko tak kesian ke tgk pakcik ni dah wat muka semata2 nak upgrade service TM ni?ntah lah..bila la sistem kat Malaysia ni nak lebih memudahkan pengguna..sabar je la..

yang berdiri pun ada yer..tunggu dengan penuh sabar..dalam ramai2 orang ada la sepasang couple MELAYU ni duk bermesraan sebelah aku..meluat aku tengok..(gambar tidak disiarkan atas sebab menjaga aib)..kat sini la ko nak mengurut bagai, berpeluk-pelukan..naik loya aku tgk ko tau tak? aku debik baru ko taw..hahahahaha (berani kah?)..lantak ko la..ada aku kesah...hahahaha..

 ko nampak tak kat kaunter tu sape? bukan Tok Pah yer..tu negro yer..dressing macam nak gi show kat Los Vegas jer...aku hairan la..bila time aku datang tu la ramai negro yang datang..aku dah rasa Malaysia ni ada pertambahan etnik je..NEGYU..fikir2 kan lah..selamat beramal..

Setel kerja aku dalam kul 5 macam..merempit balik umah dengan selamatnya....

4 kOmEn:

  1. hahaaa.. TM kat kajang cepat.. ayah slalu g bayar kat sana.. org pun xde la ramai sangat.. tapi kan.. parking agak susah..

  1. Hezesuze berkata...:

    mmg bab2 streamyx ni TM acuh xacuh jek...huh

  1. MahaMahu berkata...:

    nak buat mcm maner pukul 2 baru nak pergi memang ramai kalau pergi pagi tak ramai.. bangun lambat kannnnn....

  1. syaf berkata...:

    owh bergitu