Alhamdulillah..selesai sudah

13 Ogos 2010

10-12 Ogos 2010
Selasa - Khamis
Institut Karisma Bangsar

Salam semua..
 1st day

Harap semua berpuasa yer..arini dah hari ke3 pun. Cepat je masa berlalu..tup2 nanti dah abes sebulan berpuasa & kite akan raya..yahuuuuuu...

 kertas exam teori
 gegeh menjawab soalan yg maha dasyat

Entry bukan nak story mory pasal puasa ataupun raya tapi nak story pasal 3 hari yang memenatkan bagi aku. 1st day tu takper la sebab belum start berpuasa. Boleh makan lagi. Makan free plak tu. Penilaian ari tu bermula dengan ujian teori. Alhamdulillah boleh jawab je dengan jayanya. Walaupun soalan keliru giler.

2nd day
 masa aku wat pembentangan


So petang dah start presentation projek akhir. Group aku tak present ari tu. Just dengar je la. 2nd day baru aku present hasil kerja projek akhir aku. Group aku paling lama aku rasa. Bersoal jawab dengan pegawai penilai hampir sejam. Alhamdulillah setel gak akhirnya. 
Dan hari terakhir baru sessi penilaian fail portfolio dan cop mengecop dan tandatangan. Maka sahkan penilaian aku sebagai seorang graduan DIPLOMA K-WORKER (Multimedia) SLDN. alhamdulillah semua lulus batch aku. TAHNIAH semua penat lelah selama ini. So tunggu konvokesyen sahaja..

 gambar2 sekitar 3 ari sessi penilaian SLDN
 wajah ku penilaian hari ke3


 Tu dia wajah Pegawai Penilai yang sgt ganas..hehehehe

 wajah ceria sebab dah setel
 ni kwn baik aku Rahmat
di apit barisan jelitawan

4 kOmEn:

  1. Hezesuze berkata...:

    wah tahniah!!

  1. Cik Wanie berkata...:

    tahniah adk...
    kakak suka pic ko yg pakai spek tue,
    sgt2 cute okeh:)

  1. MX berkata...:

    congrats2...
    =)

  1. MahaMahu berkata...:

    Nanti konvo kita buat konvoi ramai2 g celebrate huhuhu zoul belanja wahhh