Hari Terbuka Pusat Jalur Lebar Komuniti Lenggong, Perak

22 Disember 2010
Tarikh: 1 Dec 2010
Masa: 10pg - 5ptg
Tempat: PJK Lenggong, Perak





ni site ke2 aku nya event..actually kat Perak ada 2 site je..Kami menginap di rumah rehat Lenggong..bilik yang mahal tapi tak best langsung..dengan air panas yg rosak nya..ada lipas n nyamuk..erkkkkk..tapi tak per la itu hanya sebagai pengalaman kat tempat org

Event kat sini berlangsung meriah dengan kehadiran 245 orang penduduk sekitar Lenggong. 
Antara aktiviti yang dijalankan adalah mewarna, pertandingan menaip, explorace, melukis, pertandingan gubahan dan kuiz.

Aku ditugaskan bahagian kuiz dan kaunter pendaftaran. Penat tapi amat2 seronok.


2 kOmEn:

  1. MahaMahu berkata...:

    Tahniah lah dah jadi org kuat nampak... Harus di tukar blog name kepada MSD.blogspot.com mampuuuu