Dikala kebosanan ini..

23 Oktober 2008
ayat novel sgt kan..sekadar gimik aje..Zoul sebenarnya bosan sgt ni..tak de kls arini..duk on9 je dari tadi..so Zoul isi la masa dengan menaip entry tbaru..skadar nak perbanyak kan entry yg ada kan..haruskan..nak kalahkan miss diva kite(cik wani)..jgn marah..adek skadar bgurau..adek kah?kikiki...pedulik apa org kata kan jnji bahgia mencucuri diriku ini..

smlm byk gak aktiviti kat sini..antaranya staff2 buat lemang scara gotong royong..tapi zoul tak join maka tak de la gambar2 utk dikongsikan kat sini..Zoul skdar makan sajo..and then zoul dapat job (tanpa bayaran) utk buat video kementerian..video tu nak di tayangkan kat menteri..wahhh..agak rumit & masa yg agak singkat..kena submit 4 nov ni..gegeh la pas ni kan..Zoul akan cuba yg terbaik

Mlm nya pula ada student2 dtg braya..balik kerja Zoul trus rushing cari bahan2 utk dimasak..huhuhu..bleh la msak sket2 kan..skadar makaroni goreng n frozen food (betul ke ejaan ni?) huhuhu...tapi Zoul lupa lak nak snap picture mlm tu..tak per la kan..skdar citer sudehh..

ni Zoul kongsikan gambar2.. byk kerja tapi mls nak buat:.




3 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    byk sgat la tue kejenye. hehehehhhh

  1. wallpaper kiter samer ok ;)

  1. miss galaxy berkata...:

    disebabkan nak snap pic je
    sbb 2 meja dia kemas je
    kalo x bersepah kan..hehe