Perjalanan yang singkat

28 Oktober 2008
Salam semua ..

Entry kali ni nak ceritakan serba sedikit tentang ERL...Zoul slalu gak guna kan pengangkutan awam ni memandangkan Zoul belum memiliki kereta. Just sebuah moto skuter sahaja..Tak larat la nak bawak motor sampai ke KL tu..so Zoul selalu gunakan ERL atau pun komuter kalau nak ke KL..biasanya Zoul akan naik ERL kat stesen Salak Tinggi yang terletak kat Kota Warisan, Sepang. Walaupun tambang sedikit mahal tapi ia menjimatkan masa dan selesa..biasa Zoul akan turun kat Bandar Tasik Selatan dengan tambang RM8.30 selama 15 minit sahaja berbanding komuter dengan tambang RM4.30 selama 45 minit..tu jer rasa yang Zoul nak kongsikan dgn pembaca semua..huhuhuhu..


5 kOmEn:

  1. xprnh naek agi...huhu

  1. rizz berkata...:

    best gakk.pingin nk nek erl.:p ingat die teros g klia hehe

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    laju sgt..
    bleh g KLIA, Salak Tinggi (Sepang), Cyberjaya / Putrajaya, Bdr Tasik Selatan n KLIA sajork...

  1. azizisamsudin berkata...:

    sapa2 teringin nak naik .. bagi tau zizi ok .. boleh la dapat diskaun ( sbb zizi keje Kat KLIA .)pakai pas ...

    xde ape yang best naik erl nie .. ( sebab tiap2 hari zizi naik g keje ! waa...

    tapi yang paling best .. timing dia memang tepat ...
    kalau yang en aizoUL nie naik namenye KLIA transit .. dari klsentrel ke klai cuma 33 minit ..

    berbeza ngan klia EXpress.. cuma 28 minit sahaja .. sebab express TIDAK berhenti ....

    kalau transit behenti henti ...(matila salah tatabahasa) ..

    dah hafal pun dialog2 kat dalam train itu .. sbb tiap2 hari dengar !!

    waaa....

    karam sing walia (untuk tv 3)

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    wahhh..karam singh walia..
    maaf silap da