Gathering Geng Sayap @ Open House Cik Wanie, Hotel Legend KL...part 1

28 Oktober 2008
Salam...

Wahhh..tajuk jer dah panjang apatah lagi cerita dalam ni..rasa nak taip cerpen jer..kikikiki...Sabtu baru2 ni bersamaan 25 Oktober 2008 masa yang ditunggu2 selama ini tiba..Gathering geng2 sayap @ open house Cik Wanie..bertempat di Hotel Legend KL bersebelahan The Mall sahaja..Zoul and Remy sampai awal sebelum tuan tanah dan geng2 Sayap yang lain dan para jemputan..sementara menunggu Cik Wani kami sempat membasahkan tekak di secret recipe..Remy belanja..huhuhu...thanks a lot.


Masa duk borak2 dengan Remy tu Zoul dapat panggilan dari Anis (salah seorang geng sayap) suruh beli garam..pi la gegeh mencari dalam The Mall tu..duk catwalk nak cepat tu ada plak mamat dari streamyx wat promosi streamyx combo..lama gak dorang explain..Zoul memang berminat nak langgan tapi laptop belum beli..PC kat kg tu dah rosak..so tpaksa la KIV dulu..

Dipendek kan cerita setelah dgr mamat streamyx tu mbebel zoul pi la cari garam yg dipesan Anis tadi..boleh tak jumpa plak kedai garam..huhuhu...pastu Anis call Zoul semula, yang dia dah sampai..sementara menunggu Wanie check in kitaorg borak2 dan bergambar sakan..Pojie (ketua geng sayap) masa tu dah sampai. Kegigihan beliau datang walaupun baru selamat menjalani pembedahan apendiks..

Berbalik pada cerita tadi, Cik Wani dah setel check in and then apa lagi terus la mencari bilik 2602..wahhh tingginya tingakat 26 tu..kalau naik guna tangga mau fengsan tu..nak2 plak kalau Kak Rose kan..kikiki..ya ampun guwau sajork...

ni la 1st time Zoul jumpa dengan Wanie..sebelum ni sekadar sms, call, myspace and blog yang menghubungkan kami...masuk2 jer dah start kecoh dgn suara kami semua..tanpa membuang masa lagi bermula la persiapan untuk open house Cik Wanie tu..semua gegeh mbaut persiapan..Zoul pun tak ketinggalan menolong apa yg patut..


bersambung.....

7 kOmEn:

  1. haiyo...drama bersiri identiti tv3 sgt kan, siap bersambung segala... :p

  1. miss galaxy berkata...:

    raenya perlu ke cik anis mengupdate gak..
    xperlu kot..hehe

  1. rizz berkata...:

    hahahahh kemain lg nk cerita bersiri..xsabo akuu

  1. ReMy berkata...:

    patutlah remy nunggu zoul beli garam rasa mcm setahun, rupanya dgr mamat streamyx tu nerangkan satu persatu, huhu...

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    kak rose cepat update entry

    huhuhu..sabr ye rizz

    sory remy

  1. cik wanie berkata...:

    wakakakakakak,
    patutlah x jumpa garam,
    sbb jumpa menatang lain kan,
    wakakakakka...

    aku ngn ko nie mmg suka gaduh kan,
    bluek!!!!!!