Muzium KL punya citer...

04 November 2008

Ahad 2 Nov 2008
Tempat: Muzium Negara KL

Masa: 11.30pg - 2.30ptg
Kehadiran: Pojie, Anis, Nuar, Remy, Zoul (Geng Sayap), Ell, Bump dan Pian

Bunyi mcm kanak2 kan tapi amat2 myeronok kan..nak2 plak gi dgn kwn2 yg tintong mcm geng sayap ni..sgt ceria dan besh seperti kembali ke zaman sekolah rendah..korang last gi muzium bile ek? mesti time skolah2 kan..that why la kami wat lawatan kat muzium ni..bukan nya apa, disamping utk seronok ia juga mberi serba sedikit pengetahuan pd mereka2 yg lupa..kan Melayu mudah lupa..chewahhh..suku sakat TUN kah?pedulik la sape nak carut...kikikiki..

Antara Muzium yg kami lawat adalah mengenai sejarah manusia, zaman pra sejarah, zaman sebelum merdeka dan sehingga lah kita mencapai merdeka..and then kami mengHAVOCkan suasana di kedai cerderamata kat bawah muzium tersebut..padahal tak beli apa2 pun just suka2 jer..huhuhuhu..

Muzium yang tak kurang hebatnya adalah Muzium Asean, kat situ lah kami buat mcm tempat sendiri je..faham2 lah..berphotoshoot la kat sna..sgt tintong..Antara muzium yg menarik jugak ialah muzium peribumi (kalau tak silap) dan muzium org asli..Lawatan petang tu di akhiri dengan berposing di gerabak keretapi dan mkn aiskrim (nuar belanja)...

Thanks a lot u guy..spent a good time with Zoul..muaaahhhh


p/s: yg tak pergi jgn makan hati..nanti kan aktiviti geng sayap seterusnya



5 kOmEn:

  1. pasni g Gold Coast Australia kan xtvt kiter? ;)

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    confirm ke mgu ni nak ke karaoke?
    anuar fobia dgn laut, mcm ne nak g bagan lalang?...

  1. rizz berkata...:

    kemen nk g gold coast kenn..g hollywood woley x..:p

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    bagan lalang tu goldcoast msia..
    x cayer try la g

  1. miss galaxy berkata...:

    kemain semua nak gi jln2 tatkala anis bz...uwaaaaaa

    next year jer la xtvt kite plak ek..hehe