Cadangan terbaru aktiviti geng sayap...

03 November 2008

Salam semua..

jap lagi lagi updated blog utk aktiviti kat muzium tu..rasanya nak bagi cadangan aktiviti terbaru geng2 sayap(bukan geng sayap pun bleh join kekdahnya)..El (zaf) teringin sgt nak karaoke..kebetulan tak jauh dari umah Zoul ada tmpt clust utk karaoke bru jer buka..rate RM10 saje sejam(happy hour)...lagu2 baru pun byk..ada yg setuju tak?pas karaoke kite bleh gi lepak2 kat Bagan Lalang (Goldcoast Sepang tu)..hantar kan komen seblum ujung minggu..

9 kOmEn:

  1. nak itot...leh naek ERL... ;) hip2 hoye!

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    nek ERL bleh jer..nnti sape yg nak ambik kat stesen?
    nak nek skuter zoul ker..voley jer..
    malatop..

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    sape yg ada keta tu bg la tumpang mereka yg tak der keta..x jauh pun dr KL..kat nilai jer

  1. cik wanie berkata...:

    wah wah wah,
    best nyer xtvt korang,
    nie yg jeles nie,
    huk huk huk huk....

    hurm...

    nak itut blh?

  1. rizz berkata...:

    hehe bln bpe nye aktivit.bln ni full lah: bln 12 k gak zoul wakakka

  1. ada kete tp xmo naik kete!!
    nak enjoy naik erl..
    lgpun kete pokemon team rocket kan ada!!
    hehehe...
    nak²..
    ada ajim leh bduet nih aw lagu racau sang khalipah..
    aku nk jd kak ani!
    cewah!!

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    rizz..bulan ni la aktvt tu
    klu bleh mgu dpn je..

    pojie..amboi nak nek ERL eh..pastu aku tgu kat ERL jln kaki rmai2 bleh..bukan muat nak naik keta pokemon semua..

    wanie..jom la ikut sma..wink2

  1. ReMy berkata...:

    x sure samada remy boleh ikut sama sebab sabtu and ahad ni ada paper...

    enjoy k u all...

  1. miss galaxy berkata...:

    sori
    anis awal2 dah undur diri x dpt join
    my bro nak kawen dah
    byk benda nak kene ready
    xper2 nexttime anis enjoy sekali k..

    zoul, nuar, el, ajim n pojie
    pastikan jgn smpi ribut bile melalak..hehhee