Cicakman 2

18 Disember 2008



Tarikh: 15 Dec 2008 (Isnin)
Masa: 4.00ptg
Tempat: GSC Mid Valley

seperti tak dirancang hari tu nak tgk wayang, ni semua angkara keletihan and then tak gi kerja. So apa lagi contact la my best frens mady ajak tgk cicakman 2. Actually tak ramai sgt org tgk citer tu. May b sebab ari Isnin kan. berdurasi hampir dua jam, cicakman 2 ni ada kelainan sedikit dgn yg sebelumnya. Penuh dgn CGI dan animasi yg membanggakan walaupun agak keterlaluan. aku bagi 3.5 dari 5 bintang..jgn lepaskan peluang menonton

Habis menonton, aku & mady merayau2 sekitar mid valley dan the garden. kira2 8 mlm baru la balik..







5 kOmEn:

  1. miss galaxy berkata...:

    wah...sakannya datok nie gi tgk wayang kan..
    jauh plak 2.

  1. 3.5 tu more into CGI jer kan...jalan citer so-so jer kan??

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    bese la tu..
    bfoya2 skali skala nek..

    jln cerita suam2 kuku jer nuar..

  1. rizz berkata...:

    gtew kan kekdahnye..posing tetap maut kannn

  1. emilia azman berkata...:

    eh.. tak join rizz dgn sayapian lain pi tgk histeria ke?