PC fair & Gathering Sayapian @ Piza Hut, KLCC

17 Disember 2008

Tarikh:14hb Dec 2008 (Ahad)
Tempat : KL Convention Centre

Salam...
tujuan nya satu, hanya nak cari external hardisk, aku dan mady gagahi jua utk mredah lautan manusia di dewan KL Convention Centre yg megah tersegam dgn kedasyatan besar nya..bayangkan lah jika di penuhi manusia macam mana?huhuhu...tapi tak pe, itu semata-mata untuk mencari apa yg dihajati...dari kul 11 hingga ke 2 ptg kat sana..ayooo lemas rasanya.





Tarikh:14hb Dec 2008 (Ahad)
Tempat : Piza Hut , KLCC


Tintong dan meriah tu bleh aku gambarkan suasana ketika itu.Dgn kehadiran Sayapian bersama fan2 yg fanatik.Pizza hut KLCC menjadi saksi kami mlaraskan impian berkumpul melepaskan rindu dendam.Wahhh ayat yg bikin membuatkan anda semua tercarut.Yang hadir adalah Anuar, Ajim, Anis, Pojie, Rizz, Wanie dan termasuk lah aku. Selain itu tak ketinggalan my best friend Mady, Mama, Adik Mya, Mas, Abg Eq, Acap dan Zizi. Memori ini akan sentiasa terpahat dalam sanubariku...

5 kOmEn:

  1. kemain posing kan! gegeh kan kamu meredah lautan manusia di pc fair tuh... ;)

  1. xsamapi hati jim nak carut2 ayat2 yg telah diguna pakai..kikikiki..

  1. rizz berkata...:

    zoul ..pc fair at picc? picc bkn putrajaya convention cntre qah kiki..gmbar sume flwles u ols..clust sgt

  1. aiZouL diSiSi... berkata...:

    nuar:
    haruslah..tp nuar xkan gegeh mredah kan..

    ajim:
    takut dicarut kembali kah?

    rizz:
    tsilap..
    dah btulkan KL Convention Centre

  1. miss galaxy berkata...:

    aiyoo...x sanggup merdah lautna manusia
    pening kepala adek masuk KLCC...sanggup lg lepak kat pizza hut 2 lama2..