IKTBN in memory

30 Disember 2008

kenangan aku disini

Salam..

bunyi mcm sedih tapi itu la sememangnya hakikat yg sebenar..aku terpaksa lalui ini semua demi cita2 aku..confirm aku akan rindui saat ini..hampir 3 tahun kat sini. setahun stgah blaja & stahun stgah kerja di tempat yang sama..byk perubahan yg berlaku sejak 3 thn keblakangan ini..IKTBN Sepang, nama yg jarang org ambik tahu tetapi kat sini la rezeki aku..



i miss that moment


kolam hasil kerja student2


ni la ofis aku


time rehat aku selalu jaga kedai koperasi ni


lobi tempat aku lelepak


**harap abis study nanti aku dapat kerja semula kat sini..huhuhuhu

5 kOmEn:

  1. knangan manis kn??
    mesti susah nk lepaskn...pasni cikgu zoul nk watpe??study kat mne??

  1. rizz berkata...:

    xpe..lpas abis study keje blik yer kat ctu:p gud luck:p

  1. thanks..
    tgu next entry k..
    apa yg zoul buat slpas bhenti kerja

  1. cantik sungguh persekitaran dier...huhu...kalu nuar pun, berat rasa hati nak tinggalkan environment yg dah melekat sebati dalam jiwa kiter...chewah! :D

  1. cik wanie berkata...:

    wah sedey rasenyer bila ko meninggalkan tempat itew kan,
    tapi "ada aku kesahhhhh"
    wakakakakakakakka...

    apapun aku menantikan kedatanganmu di ALOR STAR tau,
    hehehehehehe:)