Open Day episod 1

18 Mei 2009
Salam...

Seperti yang diwar2 kan pada iklan yang Zoul buat pada entry yang lepas bahawa di ILP Kuala Langat telah mengadakan Hari Terbuka @ Open Day pada 16 Mei 2009 (Sabtu)...Ia berlangsung dengan meriah sekali..mari kita saksikan aktiviti yang telah dijalankan..

sampai2 kat tempat jualan terus snap picture


sebenarnya berpakaian mcm ni nak berPOCO-POCO tapi hampa sebab sampai2 jer dah mula n yang join hanya wanita. dah tu wat kat atas stage plak..mahu nya nak join..malu ar..menci2..

dah tak jadi poco-poco tu apa lagi..kteorang pun redah la dewan lavender utk bergambar..keadaan dewan itu sangat cantik kerana dipenuhi dengan bungaan segar..seperti di TAMAN TEMAN kekdahnya..huhuhu..tetap nak selitkan tok CT di situ..dewan ini akan digunakan bagi majlis perasmian dan seminar kerjaya...

masa tu bebudak duk sibuk register utk seminar kerjaya..kiteorg plak sibuk berposing bagai..huhuhuhu..lantak la

dah puas aku bgambar aku balik ke hostel utk menukar pakaian yang agak kemas dan formal..pasni macam2 aktiviti lagi aku nak wat..antaranya ialah......

next entry

4 kOmEn:

  1. manyaknyer belonnnn :D

  1. rizz berkata...:

    kendu la kwan2 uols! hah larekk

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    rauf si mata sepet.
    santek dewan. rugi x dtg
    tp bgs gak x dtg
    x pyh tgk muka pakcik tua kerepot..
    lareeekkk

  1. sitekateki | dD berkata...:

    saper plak dah yg berlesung pipit nie...