Open Day episod 3

19 Mei 2009


Kite sambung lagi kisah tentang open day ni..tak tahu la korang boring ke tak nak ketahui pasal ni..kat Dewan besar adalah tempat dimana pameran dan booth2 yang mengambil bahagian..macam2 booth ada..antaranya booth utk kursus2 di ILP Multimedia, Pengaturcaraan, IT Keselamatan, CADD Senibina dan CADD Mekanikal, Bomba, FDAM dan banyak lagi...



Bcakap pasal booth ni..aku tertarik pada satu booth sahaja iaitu FDAM atau nama penuhnya persatuan pengarah Malaysia..kat situ la terdapat ujibakat bagi pelakon, pembaca berita dan pengacara..aku nak try ujibakat semua..tapi tak sempat..sgt2 kecewa..huhuhuhuhu.. Dalam dewan tersebut juga ada persembahan cak lengpong..sgt2 terhibur dgn ketukan alat2 tersebut..aku sgt kagum kerana separuh dari pemain itu berketurunan cina..



Manakala pada waktu yang sama juga majlis Perasmian turut berlangsung di Dewan Lavender..aku tak dapat masuk sebab dipenuhi tetamu2 VVIP dan orang kenamaan..jadi hanya menunggu di luar sahaja...disekitar ILP macam2 aktiviti dijalankan seperti pertandingan tarik tali, persembahan kebudayaan, pertandingan layang2, memanah, auto show dan banyak lagi...

3 kOmEn:

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    assalammualikum
    wah...bestnya
    byk xtvt.

  1. rizz berkata...:

    klau dkt nk jee aku join weyh hahahha

  1. cantek grafifiti itiu ;D