Zaman Kechik molek..

05 Mei 2009
Kali ini aku di tag dengan jayanya oleh si Faizul (klik nama utk ke blog beliau) tlg promote ok..hahaha

1) Nyatakan siapakah yang telah mengetag anda!
Si Faizul

2) Letakkan gambar anda zaman kanak-kanak yang paling anda suka... Sebanyak yang anda suka, dan nyatakan umur anda di dalam foto itu

tak sure la time ni umo baper..yg pasti aku kelihatan itam masa ni jika di bandingkan dgn anak sedara aku tu..jgn tak cayer yang anak sedara aku tua setahun dari aku..ini disebabkan kak long aku kawen muda iaitu ketika 18 tahun n masa tu aku belum dilahirkan..

ni pun aku tak sure umo baper..rasanya aku sekolah rendah..ni depan umah jer..bersama adek bradek n anak sedara aku..comel x meke?

3) Senaraikan 5 kejadian menarik untuk dikongsikan sewaktu anda kecil (kemalangan, perkara memalukan dan sebagainya)
  • penah berak dalam seluar masa tadika sebab cikgu sgt garang..kejiii..
  • penah masuk pertandingan pakai baju masa tadika tapi kalah sebab pakai baju terbalik
  • setiap tahun start dari darjah satu masuk persembahan pentas..tak kira la nyanyian atau lakonan..semua aku bedal
  • selalu kena rotan dgn arwah abah sebab sangat nakal, degil dan malas..huhuhu..i miss that moment
  • duduk kg sangat best ..slalu main pondok2, masak2, konda kondi, galah panjang, rounders n mcm2 la lagi..bestnya kalau dpat putar balik masa
4) Apa nama panggilan anda sewaktu kecil...
Joy ( sampai sekarang org kampung paggil nama ni)
Cmie (panggilan sejak tadika hingga sekolah menengah)

Bojot (tak suker la)


5) Tag kawan blog anda... Pastikan mereka jawab!!!
dD
rizz
anis

ajim

pojie

wanie

nemo

anuar

jwb eh..jgn nak mgelat ok

4 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    haha aku akn jawap tag ni ble blk kg nti.tguuuu

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    alo lolololo
    comelnya mase kecik
    skg nie dah x comel
    tp comot
    hahaha...


    saje je tagg org
    nk tgk adek comel di zaman dulu kala

  1. waahhhhh sgt gedik ini tag!!
    mana la aku nk korek pic² zaman aku kecik2 tuh wei..
    hampeh tau!!

  1. rizz n pojie:
    yer gi balik kg cri gambar2 lama

    anis:abg comel dulu, kini & selamanya