Faizul punya kerja..so kena jln tanggungjawab ini

05 Mei 2009

1) Apakah hubungan awak dengan dia (INSAN YANG MENGETAG ANDA)?
kami kawan scara maya

2) 5 impressions terhadap si dia..
tak sure la sebab baru kenal je...caring kot

3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
dia BUZZ kat ym..tetibee


4) Perkara yang paling memorable dia cakap kat awak?
tak sure la..hehehehe


5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?
no komen

6) Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?
tak perlu bermusuhan sesama islam..tak gitu

7) Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam?
eh perlu ker?

8) Kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana?
ini tak perlu jawab..

9) Overall impresion tentang dia?
masih dalam proses berkenalan

10) The most desirable thing to do to her/him?
ntah..kikikiki..blur aku

11) Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?
aku tak kisah pun..

12) The character of you for yourself..
giler2..happy go lucky

13) On contrary, the character you hate about you..
Suka diam bila kecil hati

14) The ideal person you want to be with..
Mak aku, family, "KEKASIH GELAPKU" hahahaha...

15) For people who like you, tell something about them..
Kaulah chenta hatiku..kaulah jantung paru2 ku..kikikikiki.

16) Ten people you tag..

1)Dd (si tintong)

2)Rizz Irhamy (raja tag)

3) Pojie (jawab jer)

4) Anis (adek ku si nenek)

5) Ajim (bonjour..hahaha)

6) Remy (ratu suntik)

7) Nemo (nurse)

8) Wanie (Kakak ku)

9) Anuar (novelis sasterawan negara)

10) Kak Saly (wanita berkerjaya)

17) Number 2 ada hubungan dengan siapa?
ntah la..ada ke rizz?

18) Is number 3 male or female..
dgn yakin nya dia lelaki

19) If number 7 dengan number 10 ada relationship.. Is it a good thing?
tidak sama sekali

20) Number 1 belajar apa?
programming tapi dah grad

21) Macam mana dengan number 5 dan number 8?
dua2 geng sayap

22) Number 4 single ke?
tak la..dia janda tua..lareeekkk

23) Say something about number 6..
Remy yang sangat fanatik pada Mariah Carey..ko kelihatan chentek seperti beliau

24) Number 9 kelakar ker?
Kekadang jer..sebab dia seorang novelis..so agak serius berhujah

Sekian..tammat

3 kOmEn:

  1. rizz berkata...:

    weh gelaran tag da pndah milik kt org lain la haha

  1. Cik AniS GalaxY berkata...:

    knp suke tagg org
    panjang plak 2.
    tag nie adek dah buat ar...kene ulang lg ker

    yg pas pakcik mmg sengal
    bila mase nenek kawen
    nenek masih anak dara yg cun melecun

  1. rizz: saper plak raja tag?

    anis:x nak wat sudeh